24 de gener 2009

L'AELC renova la seva imatge


L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana renova la imatge de la seva web, amb una tribuna de debat, oberta a la participació de tots els visitants, entorn de temes culturals, literaris i professionals; amb una intranet d’ús exclusiu per als associats, i altres serveis.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara que la mona es vista de seda, mona es queda.

Striper ha dit...

Si e4s canvia de vestit es que esta molt viva i vol lluir.

Deric ha dit...

ja m'he donat d'alta, ara només espero que serveixi per alguna cosa més que fins ara perquè pagar tant a l'any per no res...

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

És una bona notícia. La trobe més dinàmica que l'anterior, però també visualment més caòtica. No veig les seccions suficientment definides i, a nivelll de disseny, la capçalera no m'acaba de fer el pes. Veig que han optat pel sistema de publicació DRUPAL, que no és, em sembla, el que ofereix més possibilitats de treball en línia. En qualsevol cas, em pense que és una primera versió i aniran millorant-la. Per últim, trobe a faltar una cosa tan dinàmica com és avui la sindicació de notícies, el feed RSS (web 2.0)... Però és que no estiga, és que no la mostren a la pàgina. La sindicació és aquesta:

http://www.escriptors.cat/rss.xml
Salut!