01 de juliol 2009

115è joc literari


Estrenem els jocs literaris del mes de juliol amb un passatemps dels clàssics, per al qual podeu demanar l'ajut dels més petits que aquests dies teniu a casa. Es tracta d'una sopa de lletres on heu de localitzar deu cognoms d'escriptors i escriptores ebrencs, i enviar-me'ls a jesusimaite@gmail.com , juntament amb el nom i població, si és el primer cop que participeu.

Així podreu acumular els primers punts per al sorteig del premi del mes de juliol: un lot de llibres i música enviats i dedicats pels mateixos autors. Tot un luxe que els agraeixo sincerament (estic obert a la col·laboració de qualsevol autor/a que vulgui oferir els seus llibres per a futurs lots).

El termini per a participar a qualsevol dels jocs d'aquest mes és el 4 d'agost.
Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.
.
NOTA: sovint, quan plantejo jocs literaris, per casualitat existeixen més solucions a part de les que jo havia pensat. En aquest cas, els primers participants ja han trobat fins a un 13è cognom d'escriptors ebrencs, que espontàniament s'han ficat a la sopa. També els donaré per bo, i només us exigeixo 10 dels cognoms que apareixen, tot i que us animo a descobrir-ne els 13 o (qui sap) més.

5 comentaris:

Mortadel.la ha dit...

Ostres, Tibau maco! Jo, ni amb la nena al costat!
Escolta? I no podries fer-ne més dels que m’agraden a mi? És que només puc participar en aquells! I si m’he d’esperar fins el quatre d’agost, em sortirà barba...

JJMiracle ha dit...

M'encanten les sopes de lletres! (I fa temps que no en faig.)

Però… no podries posar les solucions de cap per avall? :-D És broma, és broma, aniré buscant.

Anònim ha dit...

Quin joc més ben pensat i distret. Ara a buscar.
M.T.Romeu

Martí ha dit...

Quina gran pensada! Ara a veure si aconsegueixo "desenganxar" als nanos del Messenger i el Fotolog, i ens posem "mans a l'obra"!

Gemma ha dit...

En duc 5!