29 de juliol 2009

119è joc literari

I arribem al cinquè i últim joc literari de juliol. La imatge pista possiblement no sigui suficient per a encertar el joc, tot i que estic segur que molts i moltes de vosaltres en tindríeu prou, malgrat que el llibre que heu de buscar no és conegut. Però com que és estiu i acostumo a ser generós, us diré que el joc d'avui està molt relacionat amb la comarca que aquest diumenge acollirà els autors ebrencs per 4t any consecutiu. Aquí podeu veure el programa d'actes on precisament hi seran presents els meus jocs literaris.
Envieu-me la solució a jesusimaite@gmail.com , juntament amb el nom i població, si és el primer cop que participeu.
Així podreu acumular els últims punst per al sorteig del premi del mes de juliol: un lot de llibres i música enviats i dedicats pels mateixos autors. Tot un luxe que els agraeixo sincerament (estic obert a la col·laboració de qualsevol autor/a que vulgui oferir els seus llibres o discs per a futurs lots).
.
El termini per a participar a qualsevol dels jocs d'aquest mes és el 4 d'agost.
Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

1 comentari:

McAbeu ha dit...

No ha sigut tan fàcil però ja el tinc! (almenys m'ho sembla ;-D)

Diumenge publico el primer dels meus posts dedicats a les plaques de carrer amb noms d'escriptors, aleshores t'enviaré un e-mail amb el link i amb la solució a aquest joc.