23 de juliol 2009

Bookcrossing


Avui he continuat amb la meva dèria d'alliberar llibres. Concretament, en un racó de Tortosa hi he deixat un exemplar del llibre Deu poemes universals, editat per la URV.

Ha estat testimoni de l'acte, i n'ha deixat constància fotogràfica, l'eminent blocaire Jesús Ferré, amb qui he compartit tertúlia i gestions institucionals.

11 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ai, la Bajoqueta també ho fa això :-))

Clidice ha dit...

No sé pas si podria jo, tinc una relació absolutament possessiva i malaltissa amb els meus llibres, com un Gollum qualsevol :D

rits ha dit...

uix quant de temps!!! ja ho tenia mig oblidat!!! fa molt temps que no n'allibero cap ni en busco/trobo cap!

Aida ha dit...

jo es pot dir que també soc bookcrossera, porto uns poquets d'alliberats, i més que en vindran, tot i que reconec que sovint em costa fer-ho, també sóc possessiva...

gerardeli ha dit...

Jo també sóc fidel als meus llibres: alliberar-los seria com abandonar-los a la seva sort. Ja els deixo, però, anar de visita a d'altres bibliocases, no us penseu...

Els del PiT ha dit...

Ho trobo ben original això, però sempre penso que si en deixo un acabarà en una paperera, digueu-me tiquismiquis...

caterina ha dit...

Encara no he aconseguit fer això d'alliberar llibres, encara que m'hagin agradat poc. Sempre em fa com cosa. Però algun dia ho hauré de fer. Cada cop tenc menys espai als estants de casa :)

comunllum ha dit...

Una iniciativa ben curiosa. M'agrada. T'esperes a veure que passa o marxes deseguida?

Martí ha dit...

Deu ser que soc molt nou per aquí, però no coneixia aquesta iniciativa. Deixes el llibre a un lloc i te n'oblides o intentes seguir-li la pista?

Jesús M. Tibau ha dit...

intento seguir la pista del llibre, ja que poso el meu correu electrònic i demano que em comuniquin el seu destí, però la veritat és que mai he rebut resposta.

Clidice ha dit...

posar-hi el teu mail ve a ser com "anellar-lo" :) llàstima que no te'n diguin res :(