06 d’abril 2010

Premi jocs literaris d'abril

Arriba l'abril, més de les flors i dels llibres, de Sant Jordi, tot i que els llibres són presents tot l'any en aquest blog i als Jocs literaris en concret. Aquest mes, el premi que sortejarè entre tothom que participi a algun dels quatre jocs literaris d'abril és un lot de 10 llibres d'Arola Editors. Aquesta editorial s'afegeix així a les que ja han col·laborat amb els jocs literaris, i ha fet una proposta molt encertada; no ofereixen de regal uns llibres determinats, sinó que qui guanyi podrà escollir els que vulgui de les següents col·leccions de l'editorial (exectuant els esgotats):
.
- 5 exemplars a escollir de la col·lecció La imatge que parla.
- 5 exemplars a escollir de la col·lecció Textos a part.
.
Ja podeu, doncs, xafardejar per la seva web i pensar quins llibres triaríeu. Però no us descuideu de participar als jocs que plantejaré els quatre dimecres d'abril; i a més participacions, més oportunitats.
.
El termini per a participar a qualsevol dels jocs del mes acabarà el 4 de maig. L'endemà faré el sorteig entre tothom que encerti algun dels jocs.
Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

3 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Quina idea més bona que han tingut els Arola Editors!

:)

Striper ha dit...

Molt bon premi i mes si espot triar.

Anònim ha dit...

Sóc del País Valencià, descenent de catalans, i sempre he celebrat Sant Jordi tant orgullosa com el que més. Aquesta idea em sembla genial, i com no, continuant fomentant la lectura amb els llibres i la bonica rosa