05 de febrer 2011

Out of Africa, de John Barry

Aquesta setmana ha mort John Barry, autor entre altres d'algunes de les millors bandes sonores que ens han fet més maca la vida, com ara les de Cowboy de mitjanit, Ballant amb llops, James Bond o la inoblidable Out of Africa.
Afegeix una imatge

5 comentaris:

La lectora corrent ha dit...

Coincidim. Jo també vaig dedicar-li una entrada en el bloc fa uns dies. La música de John Barry era el contrapunt perfecte a una pel·lícula preciosa, un cant a la vida i a la natura. Qui no recorda aquell "I had a farm in Africa..." (o "Yo tenía una granja en África..." en la versió espanyola), amb què comencen el llibre i la pel·lícula?

Brian ha dit...

Molta bonica. Si que vaig sentir que posaven musica de Barry a la radio aquesta setmana pero no m'havia enterat del motiu - ho podria haver imaginat, que un radio fiques musica de BSOs, o algu ha gaunyat un oscar o algu ha mort!

Pilar ha dit...

La seva música l'ha fet immortal.

David Montilla ha dit...

No el coneixia però realment és una música molt maca i tranquila, d'aquelles que van bé per estudiar (es nota que estic d'examens?).
Per cert, el bloc ha canviat l'adreça tu comento perquè l'altra ja no és vàlida.

http://lescabories.wordpress.com

Isabel H. T. ha dit...

El recuerdo de esa película me produce una sensación muy emotiva, y no la concebiría con otra música que no fuera la de John Barry.
Muy lamentable su desaparición.