08 de maig 2011

Fotografia i literatura: compartim_ments literaris

Em plau fer difusió d'una proposta que em sembla molt interessant, i de la qual trobareu més informació a la web http://www.compartiments.com/ . Us transcric les instruccions:
.
Durant els dies que l'exposició fotogràfica comparti_ments estigui a la Galeria Safia (C. Bruniquer, 9 -del 12 de maig al 10 de juny), us animem a escriure allò que us suggereixin les fotografies, individualment o col·lectivament.
Us convidem a navegar entre la literatura i la fotografia ja sigui amb narrativa, poesia o cançó. Si us hi apunteu, es tractaria d'escriure textos de com a màxim 500 caràcters.
En seleccionarem 13 i s'editarà un llibre-catàleg amb les fotografies de comparti_ments i els textos escollits.
Els autors seleccionats en rebran un exemplar cadascú i una reproducció gicleé 13x18 d'una de les fotografies.Ens podeu deixar els escrits a la bústia de Safia o enviar-los al correu electrònic compartiments@compartiments.com.
Periòdicament els publicarem al blog de comparti_ments.En el cas que no pogueu assistir a la galeria podreu consultar les fotografies en aquesta mateix web (http://www.compartiments.com/) a partir del dia 12 de juny.

1 comentari:

Núria Pujolàs ha dit...

Gràcies Jesús M. per compartir!!!