22 de juny 2011

Magnetisme a Tens un racó dalt del món

El programa de Tens un racó dalt del món d'aquest dimecres 22 de juny, a les 21.00, serà molt especial per a mi, ja que explicarem d'un projecte del qual em sento agraït i orgullós alhora: el curtmetratge "Magnetisme" realitzat per l'alumnat de 6è de Primària de l'Escola Daniel Mangrané de Jesús, basat en un conte homònim del meu llibre I un cop de vent els despentina.


He parlat diverses vegades d'aquest projecte i podeu trobar-ne més informació a la seva web.


Una experiència molt interessant que us convido a conèixer.


Les professores Cinta Llatje Baset (informàtica) i Laura González Marques (llengua) comentaran diversos aspectes del projecte, com ara la banda sonora composada per Maite Piñol Curto (música). Tres alumnes han vingut en representació de tota la classe, Nerea Caballé Zumaquero, Natàlia Ferré Aleixendri i Nerea Tomás Ripollés. Molt professionals totes elles.

Aquest projecte ha rebut el 2n premi, categoria Cicle Mitjà i Superior, del Consell Audiovisual de Catalunya.


Durant el programa veurem un petit fragment del curtmetratge, i tot just a l'inic, un fragment del curtmetratge Espantant gavines, que els va servir d'inspiració.El programa es pot veure dimecres a les 21.00 pel Canal 21 o en properes repeticions durant la setmana. També es pot veure per Internet a la mateixa hora a la secció Directe i, més tard, a la secció de Programes de la web de TEVEON.

Cap comentari: