27 de novembre 2013

Caçador de tresors


El nostre té una habilitat especial per trobar petits tresors que acumulem en una capsa, vés a saber si amb la intenció d'enterrar-la un dia en una illa deserta: trossos de rajoles de colors, joguines trencades, bastons que amaguen espases...
Fa unes setmanes, a Amposta, va vol recollir un gos de peluix abandonat a la vora d'un contenidor, mullat, brut, sense un orella i amb uns quants pedaços mal sargits. Diu que deu estar content de tenir una família nova.
Fa pocs dies, a la vora del riu, tirada en una paperera, va trobar una guitarra amb les cordes trencades. Semblava en bon estat, i ja amb cordes noves, ens ofereix un concert.

4 comentaris:

sa lluna ha dit...

Aplaudiments i mil somriures per en Marc!

Aferradetes i bon dia!

Carme Rosanas ha dit...

Si s'entrena d'aquesta manera tant dolça... qui sap els tresors que podrà trobar al llarg de la seva vida... serà un gran caçador de tresors, segur!!!

Isabel H. T. ha dit...


Marc es un cúmulo de cualidades que lo hacen ser un muchachito taaaan especial! !.Tiene amor,sensibilidad, curiosidad, audacia y más, mucho más . Por eso su horizonte lo atrae y no se detiene.Siempre va a encontrar cosas que lo asombren, que lo motiven,que lo hagan feliz y que lo pongan triste, porque está involucrado con la vida y eso es lo mejor que le puede pasar a un ser humano, vivir la vida.

Pakiba ha dit...

Aixó demostra els bons sentiments que té i segur que a la vida aconseguirá molts de tresors.
Un fort aplaudiment per ell.