13 de novembre 2013

Tres clàssics de la Pilarín Bayès

Tres clàssics de la Pilarín Bayés 
Tres àlbums en edició facsímil
Antoni Cuadrench\Pilarín Bayés (il·lustr.)

Sinopsi
"Les aventures d'en Flor i en Mosqueta" En Flor i en Mosqueta són dos nens eixerits que viuen en un poblet. Són molt amics, però si en Flor és pausat i tranquil, en Mosqueta és un cul inquiet. Tant, que li'n passa una que no esperava: mentre aguantava uns quants globus, surt volant i s'envola cap a un altre planeta.
"Els tres cavallers alts" Una vegada, en un poble del mig d'Europa hi havia tres cavallers, tres cavallers molt alts, els més alts que mai us heu imaginat. No cregueu que fossin uns gegants, ni uns ogres, però, això sí, arreu on anaven sempre resultaven ésser els més alts de tota la gent que hi havia; per això tothom els anomenava els tres Cavallers Alts.
"La fabulosa història d'Eixerit 1r i la seva carrossa" Eixerit 1 és el rei de Pallúsia, i està molt trist. Els seus súbdits li fan creure que és molt divetit i acaba anomenant-se Eixerit I. Fins i tot, per continuar-li la broma, li construeixen una carrossa amb una capsa d'ampolles de xampany. Però resulta que ha d'anar a una trobada amb altres reis i acaba sent la riota de tothom. En tornar, ell i el seu fill decideixen aconseguir una carrossa com déu mana. I comença l'aventura.