11 de desembre 2013

Margarida Aritzeta a Tens un racó dalt del món


Margarida Aritzeta és l'escriptora convidada aquesta setmana a Tens un racó dalt del món. Per a mi és un plaer retrobar-la una altra vegada, ja que fou a Magisteri la meva professora de Literatura.
És una autora tot terreny, que li agrada tocar gèneres diversos, ja des de la seva participació al grup Ofèlia Dracs. Sobretot comentarem El pou dels maquis, que, de fet, no és un llibre, sinó dos.
L'autora ens novel·la uns fets reals que va viure la seva família molt directament, i que van romandre amagats al silenci durant dècades. Fruit de la seva recerca és el segon llibre, El pou dels maquis, els fets, els documents, tan interessant o més que la novel·la.
També recomanarem altres llibres com Tot és possible, de Miquel Martí i Pol; Joana de les paraules clares, de Muntsa Fernández, basat en poemes de Joana Raspall; Si no et tinc, de Joan Elies Adell,  i llibres infantils com Caga Tió! i Les figures del pessebre.
El programa es pot veure els dimecres 11 i 18 de desembre, a les 21.00 hores, i en diverses repeticions durant les dues setmanes.

1 comentari:

Margarida Aritzeta ha dit...

Ha estat un plaer compartir tertúlia i programa. Moltes gràcies, Jesús. Una abraçada