02 de juny 2015

Marina Martori a Tens un racó dalt del món


Marina Martori ens visita aquesta setmana a Tens un racó dalt del món amb l'excusa del seu nou llibre Per pur plaer. Es tracta d'un llibre carregat d'erotisme però, sobretot, de bon humor, perquè cadascun dels relats que el componen t'arrenquen un somriure, molts cops amb una guerxada trapella. Part del llibre l'ha escrit en solitari, però la segona part està formada per textos d'altres autors que la Marina ha respost un a un (això de l'erotisme és millor en companyia).
També parlarem d'altres llibres seus com Dones salvatges, de gènere negre, o la novel·la més gamberra, M'ha posat a cent que no portis calces.
Altres llibres recomanats durant el programa: Sanada, la corona de Alejandor, 4a part d'aquesta saga d'Esteban Martín; el recull de contes Interseccions, d'Eduard López; El retorn de l'hongarès, d'Anna Moner; un clàssic com Alícia al País de les Meravelles, de Lewis Carroll, i Entre la serra i el mar, de Núria Ibañez.
A la secció de Microliteratura i art, un quadre de Tere Navarro.
El programa es pot veure els dimecres 3 i 10 de juny, a les 21.00 i les 22.30 hores, i en diverses repeticons durant les dues setmanes