25 de maig 2016

Joan Pinyol a Tens un racó dalt del món


Joan Pinyol és el convidat aquesta setmana a Tens un racó dalt del món, de Canal 21. Amb aquest escriptor de Capellades, especialitsa en microcontes i en narrativa juvenil, parlarem dels seus llibres Ningú no mor, i, sobretot, del darrer, El mar de les ombres, que narra les aventures d'un noi de 19 anys que l'any 1909 fuig de la guerra del Marroc i s'embarca en un vaixell en direcció a l'Argentina sense que, malgrat tot, escapi del perill.
Sobretot parlarem del seu nou llibre Cafè París, en què una noia de la postguerra, atreta pel seu desig de triomfar en el món de la cançó abandona el seu petit poble natal, amb tot el que això representa.
Una dona forta protagonista un cop més de les novel·les de Francesca Aliern, com les anteriors que també comentarem: Cullerades de via, i Les passions de la menestrala. 
També ens farem ressò de les novetats literàries: El símbolo de la Hermandad, de Pere Perellón; Accident d’amor, de Ramon Llull; Vestit de flors per a una dona nua, de Montse Boldú; Zona wi-fi, de Raimond Aguiló; L’altre, Joaquim Biendicho; La venjança dels panteres negres, de Gemma Lienas.
A la secció de Microliteratura i art, una obra de Leonardo Escoda.
El programa es podrà veure en directe els dimecres 25 de maig i 1 de juny a les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes.
També es podrà veure properament al compte de Youtube de canal 21.

Cap comentari: