13 de febrer 2008

43è joc literari

Els que vau participar al joc de la setmana passada, o els que heu llegit alguna vegada La plaça del diamant, teniu avantatges en aquest 43è joc literari. Tothom coneix el personatge de la Colometa, la protagonista de la més famosa novel·la de Mercè Rodoreda. El joc literari que us proposo avui és molt senzill, per a variar: simplement heu d'enviar-me a jesusimaite@gmail.com (juntament amb el nom i població) els 4 adjectius i els 4 verbs que, en la vostra opinió, li escauen més a aquest personatge.

Quan s'acabi el joc faré un rànquing amb els més repetits i els més originals, que ajudaran a fer una descripció de la nostra Colometa.

D'aquesta manera continuaré amb l'homenatge personal a Mercè Rodoreda durant el mes de febrer ja que, com sabeu, també és protagonista del premi mensual.

Animeu-vos a participar!
La propera setmana us manaré l'anàlisi sintàctic del primer paràgraf de La plaça del diamant (és broma).

1 comentari:

Pedra Lletraferida ha dit...

Molt bones, Jesús! Ja estàs linkat a ca meua. Caram, quin descobriment he fet amb el teu blog! És una joia trobar-se a la Catosfera amb llogarets com el teu, que tanmateix semblen llibreries virtuals... ;)

Una abraçada i gràcies per tot¡¡¡

(Aviam si d'una vegada per totes aconsegueixo vèncer l'apatía i la desgana de la musa que m'inspira, per tal de redreçar el meu blog, fent-lo bategar de nou).