09 de febrer 2008

Time after time, per Eva Cassidy

Brian, un assidu visitant del blog, em va recomanar fa mesos la cançó Time after time, interpretada per Eva Cassidy, una cantant de jazz i soul que va morir massa jove l'any 1996. Li agraeixo la recomanació que vull compartir amb tots vosaltres, ja que és un plaer deixar-se portar per la seva veu.


3 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

et recomano tota la discografia d'aquesta cantant, morta de càncer als 33 anys, massa jove, no és molt extensa però val molt la pena creume

salutacions

Una ha dit...

Está bien esta versión ,pero estoy más acostumbrada a la de Cyndi Lauper del año de 1984,será que la poníamos a diario en el pub de mi marido.

Anònim ha dit...

P En sentir-la per primer cop, Fields of Fire (la de Sting) i Somewhere Over the Rainbow (és, o era, cantant, no cantautora), la veu ja am va arribar dins dins dins del tot.
Per colmo, quan em vaig saber , despres, la seva historia i final, ja afegeix alguna cosa a les seves cançons que no puc descriure. Hem d'estar agraits de haver tingut la oportunitat de sentir esta veu durant uns poquets anys, o rabia a les injusties del mon?
En este video, ja estava molt malalta, ella mateixa va dir que no li havien quedat bé les veus pero que no podia fer-n'hi més. Deu-n'hi-do, si aixi cantava quan cantava malament ....!
Igual que el primer post, l'unic que hi podem fer és recomanar tota la seva discografia, cantava cançons de estils diversos però sempre tenen el segell d'ella.