19 de febrer 2008

Quan menys t'ho esperes, de Nancy Meyers

Fantàstic duel interpretatiu entre els dos veterans protagonistes d'aquest comèdia romàntica: Jack Nicholson i Diane Keaton.
Un solter empedreït que es vanta de no haver-se casat mai i de sortir sempre amb jovenetes passa el cap de setmana a casa de la seva última conquesta, però allí es trobarà amb dues sorpreses: un infart i la mare de la noia. Tots dos fets li canviaran la vida.

N'hi ha que diuen que sóc un expert en dones joves. Potser és perquè he sortit amb elles des de fa més de quaranta anys.

-Algunes persones creuen que el rap és poesia.
-Ah sí? I quantes paraules rimen amb puta?
No és bo dormir a una vora del llit si no hi ha ningú a l'altre costat.

-Què estava fent quan ha patit l'atac?
-Estava discutint amb una dona. Una dona pot produir un dolor així al pit?

4 comentaris:

Lucia Luna ha dit...

Es genial, quan la vaig veure em va encantar, i els diàlegs i interpretació, son fantàstics.
Bon dia maco, petons.

Anònim ha dit...

Em va agradar molt. Aquest Jack és l'òstia. Sobretot és fantàstic mostrar que la maduresa també té els seus encants en un món que només valora la joventut. Menudo tesoso? I una merda... amb perdó

Caterina Cortès ha dit...

L'he vista com a tres vegades aquesta pel·lícula i no em canso. M'encanta Diane Keaton i les frases són genials, el ritme dél film és perfecte.
Felicitats per el llibre! ;D

Unknown ha dit...

És una gran pel·lícula, amb bons actors i un diàleg que té moments genials amb frases com les que has anotat a l'article. Com a mínim, Jack Nicolson fa papers que li corresponen per edat, no com altres actors que en arribar a grans ham mantingut papers de noi jove que no els esqueien gens.