17 de febrer 2008

II Fira Literària Joan Cid i Mulet

Els propers 22, 23 i 24 de febrer de 2008, tindrà lloc a Jesús la II Fira Literària Joan Cid i Mulet, coincidint amb la celebració de la XIII Fira de l'Oli.

A la web dedicada a Cid i Mulet hi trobareu el programa d'activitats, que, en resum, és el següent:

Divendres 22 de febrer . LES ESCOLES A LA FIRA.

Durant tot el matí visita d'alumnes als estands de la Fira literària. Tallers a càrrec de Pepa Nogués, directora del CEITTE.

10:30h Realització en directe del programa de ràdio “Lletres Ebrenques “ d’Antena Caro.

12:00h I CONCURS DE TREBALLS DE RECERCA EN L’ÀMBIT LITERARI I DE L’EXILI.

15:00h –17:00h Visita dels alumnes del Ceip Daniel Mangrané a la Fira.
15:30h Conta –contes a la Plaça del Pati de la Immaculada a càrrec de Maribel Alqueza ,de la Biblioteca Marcel.lí Domingo de Tortosa.
16:00h Presentació del llibre infantil de Cinta Arasa:On és el sol,cucafera? editat per Aeditors.
19:00h Conferència:Valencians a Tortosa: cultura i escriptura en el primer terç del segle xx a càrrec d’Óscar Pérez Silvestre, tècnic de l’Ajuntament de Sagunt. En acabar, presentació de la programació prevista del Club de lectura de Tortosa a càrrec del seu coordinador Jesús M. Tibau.

Dissabte 23 de febrer. JORNADA DE L’EXILI.

11:00h Inauguració de la II Fira literària a càrrec de l’escriptor Joan Pinyol de les Capellades (Anoia) autor de la novel.les com Stoikov i Sofia i del recull Micromèxics. L’acte serà amenitzat pels Grallers de Jesús.

12:00h Presentació del centenari del naixement de l’escriptor miravetí Roc Llop. Parlaments a càrrec de David Serrano ,professor de la UOC i especialista en literatura dels camps de concentració nazis i Josep Mª Sàez, regidor de cultura de Miravet.

Diumenge 24 de febrer.LA RENAIXENÇA LITERÀRIA.

11:00h Macropresentació de llibres: Albert Guiu, De la mà de la meva filla; Jesús M. Tibau, El vertigen del trapezista; Francesca Aliern, Trilogia de El pont de la solitud, Sabó Moll i Camins; Josep Igual, Faules mamíferes; Sílvia favà, La vida des del parc; Vicent Pellicer, Guia del Massís del Port; Emigdi Subirats, Joan Cid i Mulet, testimoni catalanista d’una ciutat i d’un temps; Glòria Fandos, Empremta de dona; Emili Bonet, Per un futur sense llàgrimes.

A continuació, Jesús M. Tibau presentarà la propera publicació de textos apareguts al blog de la llibreria Serret de Vall-de-roures, acàrrec de Cossetània Edicions.

Cap comentari: