01 de maig 2008

Funcionament dels jocs literaris

Seguint el consell del Víctor, faig un post explicatiu per a aclarir el funcionament dels jocs literaris d'aquest blog, que només pretenen fomentar i fer més proper i divertit el món dels llibres i la literatura.
Cada dimecres proposo un joc literari de diversa tipologia i dificultat, generalment en solitari i de tant en tant en col.laboració amb altres blogs.
El termini per a participar el fixo cada mes, però acostuma a ser a principis de la setmana següent de l'últim dimecres.
No es pot posar la resposta en un comentari al blog, sinó que cal enviar-me-la per correu electrònic a jesusimaite@gmail.com .
Tothom pot participar en aquests jocs, sense excepció, però sempre demano el nom i la població, encara que accepto pseudònims, si preferiu mantenir l'anonimat.
Cada mes sortejo premis diversos entre els/les participants, com ara lots de llibres, lots de productes, allotjaments, etc. que em cedeixen entitats de tota mena (estic obert a rebre ofertes en aquest sentit).
Per fer el sorteig del premi, reparteixo números entre les persones que han encertat algun joc d'aquell mes. Com més encerts, més números, i sempre en regalo algun a qui ha encertat tots els jocs del mes.
L'endemà que acaba el termini per a enviar respostes a qualsevol dels jocs del mes, i abans del sorteig, envio per correu electrònic a tothom un arxiu amb els números que corresponen a cadascú, de manera que tothom pot conèixer el nom de la persona guanyadora al mateix temps, que serà la que tingui els números coincidents amb la terminació d'un conegut sorteig diari.

5 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Caram, Jesús M., això és rapidesa... Si t'acabo d'enviar el correu com qui diu! :-)

M'alegra que els suggeriments que t'he fet t'hagin semblat útils. Estic segur que tots els que et llegim ho trobarem molt més entenedor amb aquest post tan ben explicat.

Salutacions cordials des d'un petit lloc del Vallès!

ev ha dit...

Bonito eso de las gárgolas que se activan.
Bueno el estímulo a escribir. Lo felicito.
Yo soy de Costa Rica y solo hablo español, el concursar dice que esta abierto a todos pero creo que no funciona para gente como yo (me parece)
Un saludo

Ev

Ponadot ha dit...

Al blogaire de Costa Rica, si encara no has après prou català com per escriure'l, pots escriure el relat en castellà i traduir-lo al català amb un traductor automàtic, per exemple, amb l'Apertium. També pots apuntar-te a les parelles lingüístiques i demanar-li al teu company catalanoparlant que te'l tradueixi.
També hi ha classes de català per a persones nouvingudes en moltes ciutats i pobles arreu de Catalunya.
Fins i tot jo m'ofereixo a traduir-te el teu relat.

Alexandre Moreno ha dit...

ostres, doncs cada dimecres estaré pendent...

Anònim ha dit...

A on puc trobar el joc de cada mes?
M'interessaria el del novembre, a veure si hi sóc a temps, i si no els dels mesos següents...