03 de maig 2008

Reportatge de la presentació a Blanes

Havent tornat ja del viatge per terres gironines, ja uns puc oferir el reportatge de la presentació de El vertigen del trapezista a Blanes. En primer lloc vull manifestar el meu enorme agraïment pel tracte que hem rebut la meva dona i jo pels membres de la Fundació Àngel Planells i tots els seus col·laboradors. Gràcies a Jaume Puig per ser-ne l'impulsor gràcies al nostre contacte a través del seu blog Nau Argos. Gràcies al David i al Santi que em van fer costat, en sentit literal, durant la presentació.

Gràcies al Quim que va fer un fantàstic mural amb la silueta dels trapezistes del llibre, cosa que em va emocionar molt.
Gràcies al Duet de contes, la Mercè Domènech i la Dora Martí, per llegir contes del llibre i explicar-ne alguns... de memòria! I si no n'hi hagués prou amb aquest excel·lent i emotiu regal, el Duet de contes també m'ha obsequiat amb un nou trapezista que serà un bon amic d'acrobàcies del meu petit company. Gràcies de nou; ja us porto al cor.


Per a fer més inoblidable la vetllada, vaig comptar amb la presència de diversos amics i amigues del blog, alguns dels quals van venir de molt lluny expressament per coneixe'm, com ara l'Arare, l'Ester Suriñach, el Josep Maria Sansalvador i la Laia.
Estic impressionat i encara no he pait del tot tantes emocions, sobretot després de trobar-me amb una paisatges que properament us aniré oferint.

5 comentaris:

Борис Савинков ha dit...

La vostra empremta encara es llegeix a la nostra platja. Fins el proper llevant.

Anònim ha dit...

Un vespre de sensacions intenses. La blogosfera, els jocs literaris, els "qüentos" d'en Jesús, la presentació, el singular local de la Fundació Planells, conèixer persones de carn i ossos ... És una experiència real que té l'origen en un món virtual. És allò que canten els Antònia Font : "Dins es món que m'he inventat tot se mou a total realitat ..."

Actes així són la quadratura del cercle. I et fan adonar que el món és petitó, petitó ...

Torneu aviat !

Fina ha dit...

Quina vetllada més agradable i interessant.

Tot canvia quan les persones virtuals passen a tenir cara, ulls , emocions, sentiments i riatlles reals.

Records a la Maite, que no es va acabar el tiramisú. Jo sí i la balança ho sap. :-)

I per cert, Josep M., que m'encanten els Antònia Font.

A veure quan es tornen a creuar les nostres vides...

Una abraçada per a tots dos.

Laia ha dit...

Dins es món que m'he inventat tot se mou a total realitat. Quin capvespre més bonic. Vaig gaudir molt de la presentació.Em va agradar moltissim el mural dels trapezistes i la lectura de MEMÒRIA dels contes.Per cert, el millor el que vas llegir tú amb accent del camp de Tarragona.
J.M Sansalvador: Què n'és de petit. Qui ho havia de dir!!!!
Per cert, molt xula la foto, encara que porti el llibre girat, jejeje. Una abraçada.

Jesús M. Tibau ha dit...

Escriure un comentari a un post de fa dos anys és com llençar un missatge dins d'una botella al mar?
Només vull manifestar la meva tristor en saber que la Fundació Àngel Planells ha hagut de cessar les seves activitats.