04 de maig 2008

La bugada del cel, d'Estrella Ramon

La bugada del cel és el vintè llibre de l'escriptora Estrella Ramon, i això que es diu de seguida, costa bastant més d'aconseguir. Tot i tractar-se segurament de l'autora tortosina més prolífica, no ha rebut el reconeixement que es mereix la seva obra, d'indubtable èxit entre el públic infantil. Aquest gènere sovint passa desapercebut entre els adults, o jo m'incloc i proclamo un mea culpa, tot i la gran importància que té per a desenvolupar l'amor a la lectura entre els més petits.

En aquest llibre, il·lustrat per María José Aoiz, la senyora Josefina, una simpàtica experta en rentar la roba bruta, porta la seva mania netejadora més enllà dels límits dels mortals. Disgustada per la brutícia que troba al cel, ho deixa tot d'un blanc immaculat, però, de vegades, sense voler, amb bona intenció, provoquem el desastre. Però no patiu, perquè per a solucionar-ho tot ja es troben els àngels i els nens.

1 comentari:

zel ha dit...

Doncs no saps el que et perds!!! Hi ha autèntics tresors, i és que costa un xic escriure i enganxar a la mida i en la llengua dels menuts, però de vegades et trobes preferint aquests a d'altres llibres...vaja, què t'he de dir, també escrius contes...Petons!