08 de maig 2008

Anunci del Chiki Chiki invasor

Estic indignat perquè quan s'accedeix al meu blog, de forma automàtica i sense la meva autorització, s'obre una finestra amb un anunci de tonos de Chiki Chiki.
Que quedi clar que jo no he autoritzat aquesta invasió, i he exigit a l'empresa que apareix a l'anunci i a la web de Buenafuente (del qual en sóc un admirador) que prenguin mesures per retirar l'anunci.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

"INVASIÓ SUBTIL I ALTRES CONTES", de Pere Calders...

JB

Ferdinand ha dit...

molt bó anònim!
ja me'n he donat compte d'aquest detall chikilicuatresc
a mi em passa el mateix amb el llibre d'en Zafón!

L'illa dels monstres ha dit...

trnaquil, lo raro és entrar en alguna pàgina on no surti el Chiki Chiki dels collons

núria ha dit...

Ja ho deuen haver desactivat o jo estic molt ben protegida.

jomateixa ha dit...

A mi tampoc se'm ha obert aquest cop. Tranquils que ja queden menys dies, encara que probablement s'ho facin durar tot l'estiu.

Modgi ha dit...

Què és el Chiki Chiki?

subal ha dit...

és senzill. deus tenir un comptador de visites, el qual fa que et salti la propaganda cada cop que s'entra a la pàgina. Jo m'en vaig cansar i ara tinc google analytics, que és d'accés restringit i la gent no el pot consultar. I no em salta la publicitat emprenyadora.

Mireia ha dit...

El Firefox protegeix prou bé d'aquestes finestres emergents; és una solució . Seria millor que no ens imposessin propaganda que no em demanat als nostres blocs però com a mínim no has d'anar tancant finestres

Anònim ha dit...

Quan mires de fer comentaris de seguida ix el Chiquichiqui... Per cert, el google analytics no registra correctament les visites. Ho dic per experiència. I els comptadors que hi ha per la xarxa debades porten afegits la possibilitat d'incloure publicitat. De ben segur que és això. Wordpress té el seu propi sistema de comptador. Ho dic per si...

Oscar Ramírez ha dit...

jajaja, no hi lliga per a res el Chiki Chiki amb el teu blog. Quan obro el meu em surt un anunci de SMS de mòbil que diu "Ana cogelo, hasme el favo...". No sé perquè succeeix això si no autoritzes publicitat al blog.

Delfica ha dit...

No patisques, que aviat l'Eurovisió vindrà a salvar-nos, però tremolem per la "canción del verano", a veure què ens trobarem. De tota manera, qui et vol visitar anula la finestra i llestos. Però tens raó, et fa sentir estafaet.

zel ha dit...

Tranquil, a mi em passa també i a molts blogs que visito, és una autèntica bombardejada de propagandes!!!! Jo també estic indignada i no sé com treure-ho!

Anònim ha dit...

Pensava que aquest tipus de publicitat apareixia perquè el mateix usuari del blog era qui decidia posar-lo, per el motiu que sigui, ja que veia que a uns els hi apareix i altres no. He de dir que de moment, aquest tipus de publicitat només l'he vista en blogs de blogspot i no sé perquè...

Striper ha dit...

Molt ben fet si no reclama cobrar.

mossèn ha dit...

uno ... el briquindense ... curiós, però cert ... salut

Els del PiT ha dit...

A mi em passa el mateix al bloc, si almenys cobréssim un tant...

Anna ha dit...

per comptar les visites jo utilitzo l'statcounter, que no posa publicitat, i n'estic molt contenta.

César ha dit...

Lo peor del asunto ya no es sólo que tengamos al dichoso Rodolfo Chikilicuatre hasta en la sopa ni que vaya a ser el hazmerreír de Eurovisión, sino que, casi con seguridad, el Chiki Chiki será una de las canciones del verano y habrá que ir por ahí con tapones para no oírla.

César Noragueda