01 de febrer 2011

Premi jocs literaris de febrer



Els jocs literaris tornen a viatjar fins a Arnes, per a oferir un dels premis que de tant en tant tinc el plaer de regalar: l'allotjament en una casa rural. A més, en aquest cas el plaer és doble, ja que la casa rural La Premsa ja va oferir un premi l'any 2009 i ha volgut repetir. Concretament, el premi consisteix en l'allotjament en una habitació per a dues persones (també hi caben un o dos xiquets) durant dues nits. El premi tindrà una vigència d'un any, a partir de l'endemà del sorteig i no es podrà gaudir durant temporada alta. Ja ho sabeu, teniu una bona oportunitat per a visitar Arnes i la seva comarca (galeria de fotos d'Arnes).

El termini per a participar a qualsevol dels jocs del mes acabarà l'1 de març de 2011. L'endemà faré el sorteig entre tothom que encerti algun dels jocs.

Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

4 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Un meravellós poble just a la frontera de Catalunya, acompanyat de pobles com Beseit, Cretes....Vall de Roures. Conec molt bé la zona, per feina, però la conec.

Josep M. Sansalvador ha dit...

Animeu-vos a participar.
A mi m'ha tocat el premi del sorteig de gener! Estic ansiós per començar a rebre els llibres i discs.
Gràcies!

Jesús M. Tibau ha dit...

Deixo constàcnia que per error no he compatiblitzat una participació de Núria Gonzàlez, a qui li corresponen les terminacions de 003 a 029 del sortieg d'avui

Jesús M. Tibau ha dit...

Per la mateixa errada, a Joan Josep Miracle li corresponen els números 975-983