02 de novembre 2011

220è joc literari (xat A)

Al joc literari d'avui us proposo un repte totalment diferent, un divertiment per qui li agradi disfressar-se, un joc creatiu on podeu posar-vos a la pell d'un altre. El que us demano concretament és que participeu en una simulació de xat on tothom que hi participi ha de ser una persona jubilada.
I com hi podeu participar?
És fàcil. Heu d'adoptar la personalitat d'un jubilat/ada, amb el nick que vulgueu (per exemple, Pere67, Ignasi72, Angelina68...) i escriure comentaris a l'apunt que hi ha immediatament a continuació d'aquest, encapçalat per 220è joc literari (xat B), com si  estiguéssiu participant en un xat per a jubilats/ades. Cadascun dels vostres comentaris anirà encapçalat pel nick que hagueu escollit.
IMPORTANT: Els comentaris que vulgueu fer en relació amb el joc, els heu de fer al present apunt, i l'apunt 220è joc literari (xat B) ha de quedar reservat per al xat simulat on participareu afegint el nick escollit.
El joc durarà tot el que volsatres vulgueu, i el podeu fer crèixer i reproduir en altres blogs, o podeu demanar que creï un apunt especial per a fer un xat privat entre dos personatges, o ...
Endavant, sorpreneu-me!

5 comentaris:

llum ha dit...

No he entès massa si el "tret de sortida" vol dir que tu mateix escriuràs la primera frase o no o sigui que, de moment, m'espero a veure que passa...

Carme Rosanas ha dit...

Em prendré unes horetes per jubilar-me i després vinc corrents cap al xat B. ;)

McAbeu ha dit...

A veure que en surt... clar que amb aquesta artritis als dits, em costa teclejar massa. :-D

Jesús M. Tibau ha dit...

el tret de sortida ja està donat, que comenci qui vulgui

Jesús M. Tibau ha dit...

veig que alguns/es esteu participant amb el nick que he escollit, però amagant la vostra veritable identitat. Jo no havia demanat tant, però em sembla bé. Fins i tot em sembla millor, i potser, en una latra ocasió, demanaré que amagueu la vostra identitat fins a un dia en concret.