16 de novembre 2011

222è joc literari

Cap allà al mes de febrer, en motiu del 194è joc literari, us vaig proposar escriure en text breu en un post it. Avui us demano una cosa similar, que escriviu un text literari (poema, microconte, etc) en un post it o en qualsevol altre suport i que l'enganxeu en un lloc públic (sense fer malbé el mobiliari) on la gent pugui llegir-lo, per tal d'aproximar la literatura al carrer, als lavabos públics, a les sales d'espera, a les estacions....
I si feu una foto i me l'envieu o la pengeu als vostres facebooks, blogs, etc., perfecte.
Animeu-vos i feu córrer la idea.
I la primera imatge que m'arriba és de Ricard Closa. La podeu veure millor al seu blog. És exactament el que he demanat! VINGA!
I també ja han participat Cati Brusca, i Carme Rosanas i Fanal blau. I Noves flors. I Pere Fornells. I el sonet del McAbeu. I ara Rafel Casas. I Josep Maria Sansalvador.

6 comentaris:

Assumpta ha dit...

Genial, aquesta m'agrada!! a mi això de fer el trapella em va! Després d'aquests fets enganxar algun post it serà fàcil :-))

Tomàs Camacho ha dit...

Bona idea!

itsuj ha dit...

Una idea genial i un microrelat molt bo.
Feliç dia

fanal blau ha dit...

Et deixo la meva participació, Jesús!
http://fanalblau.blogspot.com/2011/11/el-24-la-paraula-al-carrer.html

McAbeu ha dit...

Trobaràs la meva participació aquí:

http://xarel-10.blogspot.com/2011/12/jocs-literaris-den-tibau-novembre-2011.html

i aquí

http://unpetittast.blogspot.com/2011/11/sonet-abandonat.html

Rafel ha dit...

Ha costat alliberar el poema, però al final pels carrers de Sants s'ha anat adherint . Aquí tens la meva participació: http://rcasas22.wordpress.com/2011/12/14/factoria-poetica-de-guardia-mes-propera-222e-joc-literari/