01 de febrer 2012

233è joc literari (els premis Darwin)

El joc literari d'avui tindrà d'inspiració els Premis Darwin. Es tracta d'uns premis amb molt sentit de l'humor que s'atorguen a persones que milloren l'espècie humana gràcies al fet de NO haver-se reproduït, a conseqüència d'haver mort, o d'haver perdut la capacitat de tenir fills, a causa d'un accident absurd. Trobareu més informació sobre els premis a la seva pàgina, o a la Viquipèdia, on podreu veure els requisits per a obtenir el premi.
Es tracta de casos verídics, però per al nostre joc us demano que us inventeu una història on el protagonista sigui un candidat/a al Premi Darwin.
Podeu escriure el tex o l'enllaç corresponent al vostre blog en un comentari en aquest apunt.
D'aquí un parell de setmanes, podrem posar a votació quina història mereixeria el nostre Premi Darwin.

4 comentaris:

cantireta ha dit...

http://cantireta.blogspot.com/2012/02/levolucio-sisplau.html

Espero que estigui a l'alçada ;))!!

Jesús Párraga ha dit...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=339963132692251&set=a.246944648660767.61387.234364153252150&type=1&theater

És una història real amb un protagonista digne del premi Darwin cum laude.

ricderiure ha dit...

Al president li torna a tocar la loteria

http://ricderiure.blogspot.com/2012/02/al-president-li-torna-tocar-la-loteria.html

espero que us agradi!
salut!

McAbeu ha dit...

Ho publicaré al meu blog en el post que faig a final de mes amb tots els Jocs Literaris però com que ja l'he fet, us deixo aquí la meva aportació:

Estanislau Setciències i Saberut fou un estudiant model, des de petit el seu lema vital era la màxima socràtica "Només sé que no sé res". Va dedicar la seva vida a aprendre i a acumular coneixements, el seu últim professor va arribar a dir-li: "Estanislau, no puc ensenyar-te res més. El teu nivell intel·lectual ha superat tots els límits assolibles, tens coneixements per parar un tren!."
L'Estanislau convençut de que mai en sabem prou, no s'ho va creure i va voler comprovar aquesta afirmació. Per desgràcia, el Talgo Barcelona - Portbou li va confirmar que el seu professor no tenia raó.
Recordem-lo amb un fort aplaudiment, mentre la seva vídua puja a recollir el merescut Premi Darwin 2012 que el jurat li ha atorgat per unanimitat.