14 de febrer 2012

Francesc Valls Calçada a Tens un racó dalt del món

Francesc Valls Calçada serà el proper convidat a Tens un racó dalt del món, de Canal 21. L'autor viu a cavall de Santa Coloma de Queralt, Tarragona i Cornudella de Montsant, i durant el programa parlarem principalment de la seva darrera novel·la El domador de puces, un entramat d'històries ambientades a principis del s. XX, culminades per aquest extraordinari, romàntic i tendre personatge del domador de puces. Una novel·la amb intriga, amb personatges tan coneguts com Picasso o Mata Hari, però sobretot un llibre ben narrat que ens fa reflexionar i emocionar.
El programa es veurà el dia 15 de febrer a les 21.00 h. i en posteriors repeticions durant la setmana. Us deixo amb un fragment:
“Davant del mirall, quan ens fitem els fons dels nostres propis ulls, no hi ha una persona aliena a nosaltres que ens contempla des de la llunyania? És l’usurpador de la nostra personalitat des de l’altra dimensió de l’espill, que també ens pot infondre por. Temors ancestrals de quan l’humanitat a penes es podia contemplar en les tremoloses aigües dels rius. El recel entre nosaltres dos era mutu.”