25 de juny 2013

Lo Violí, a la 6a Jornada Literària de Cornudella de Montsant


Ja fa cinc anys que la revista cultural “Lo Violí” publica  a la comarca del Priorat articles de caire cultural que afecta a l’àmbit que li és propi. És una publicació promoguda des del Centre d’Estudis del Priorat (CEP), la qual reben tots els socis de l’entitat i els subscriptors; a banda també es ven en establiments diversos de la comarca, com poden ser, bars, agrobotigues, comerços, etc.
 Els articles estan escrits per persones de diversos àmbits de la cultura que van des de l’arquitectura fins a la història passant per l’antropologia, la literatura, l’etnografia o espais d’interés natural de la comarca. En cada número també hi inclou una entrevista a alguna persona que consideren “interessant” que està, d’una manera o altra, lligada a la comarca i que ha aportat o pot aportar un valor afegit a la cultura, en el sentit més ample del mot, a la coneixença de la cultura i la història de la nostra comarca.
 Surt dues vegades a l’any, i sempre que poden, ho fan en un acte senzill, però amè a diferents pobles de la comarca i al qual convidem a la persona entrevistada.
En aquest cas, la revista es presentarà dins del marc de la 6a Jornada Literària de Cornudella de Montsant, el proper 6 de juliol. 
Ja fa uns dies vaig explicar els autors que vindran convidats, a més de la resta d'activitats.
Més informació a l'etiqueta d'aquest blog "Jornada".

2 comentaris:

Unknown ha dit...

"decenas ONU racó dalt del món" Hola: aquest és el títol del teu blog que em surt al sidebar de la dreta. No sabia que fossis de l'ONU.

jomateixa ha dit...

Doncs que vagi molt bé per Cornudella!