02 de juny 2013

Vida secreta dels nostres metges, de Genís Sinca

Vida secreta dels nostres metges, de Genís Sinca
Angle Editorial, 2009
Sinopsi

 Broggi, Trueta, Dexeus, Puigvert, Gil-Vernet, Caralps, Barraquer, Uriach, Pedro-Pons, Duran i Reynals... Segurament en cap altre àmbit Catalunya ha generat un grup tan destacat de professionals amb un impacte mundial tan notable. I en alguns casos donant lloc a autèntiques nissagues.
Després d’un treball de recerca de diversos anys, Genís Sinca publica el primer llibre que dóna una visió global dels metges que han fet que la medicina catalana sigui capdavantera i pionera. La documentació es basa sobretot (quan ha estat possible) en entrevistes amb els protagonistes i el seu entorn professional i familiar, de manera que el llibre està farcit d’anècdotes gens conegudes, curioses i, sovint, polèmiques.
Però la intenció principal del llibre és donar un perfil precís i autèntic, alhora personal i professional, de cada un dels metges, ja que, malgrat ser un col·lectiu tan proper, continuaven sent molt desconeguts per al gran públic.
La setmana vinent, Genís Sinca serà el convidat del programa de tv Tens un racó dalt del món, a Canal 21, per parlar d'aquest llibre i del seu últim èxit, la novel·la Una família exemplar.

Cap comentari: