15 d’octubre 2013

Carles Terès a Tens un racó dalt del mónCarles Terès serà el convidat del proper programa de Tens un racó dalt del món, a Canal 21 de les Terres de l'Ebre.
La conversa girarà al voltant de la seva primera novel·la Licantropia, llibre d'un considerable èxit per tractar-se d'un autor novell.
El llibre està ambientat a la benvolguda comarca del Matarranya, i tot i utilitzar com a excusa el tema dels allobats, ens parla sobretot de la necessitat de conèixer-se a si mateix, d'assumir-se.
Durant el programa faré un petit homenatge a un amic dels llops que tots els de la meva generació recordem perfectament.
També recomanarem altres llibres com ara El lladre de paraules, de Frederic Mayol; Missió Tobairitz, de Cinta Arasa i Ignasi Blanch; Ales i pètals, de Celdoni Fonoll; Cicatrius de 1714, d'Andreu Martín; Animal de records, de Vicent Andrés Estellés; Marges, de Roger Vilà; El hijo del acordeonista, de Bernardo Atxaga; Narcolepsia, de Jordi Ledesma.
El programa es podrà veure els dimecres 16 i 23 d'octubre, ales 21.00 h., i en diverses repeticions durant les dues setmanes.

Cap comentari: