21 d’octubre 2013

Diumenge

Després de la festa del club super 3 i de veure com els pares del Biri-biri vénen de la Lluna per a emportar-se’l, complim un dels desitjos del nostre fill: anar al Port a buscar rovellons. Sabem que no en trobarem, però prenem dinar, passegem una mica i collim algun bolet desconegut que li fa il·lusió tallar ell mateix. Jo faig fotos de tardor. Després pugem fins a Caro, entre núvols; cloudy, diu ell, i quan torna a sortir el sol, sunny, demostrant-nos el vocabulari de P4 que ja comença a acumular. 
De baixada, vora mateix de la carretera, trobem tres cabres salvatges, tranquil·les, que ens miren molt menys sorpreses i il·lusionades que nosaltres a elles. Més avall, Marc s’adorm, i en arribar a Tortosa decidim complir un altre dels seus desitjos, que esquivem des de fa mesos: anar al McDonalds. Entrem. El xiquet vol un biquini, però no en tenen. “M’han decebut”, diu. I anem a un altre lloc, que els desitjos s’han de complir sempre que es pugui.

2 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Quina sort!!! Us estalviareu de tornar al McDonalds en una bona temporada... :DDD

M'alegro que la història del Biri-biri acabés bé... estava informada que hi havia algun problema, però encara no he tornat a veure els meus informadors després de la festa dels supers... :DDD

Pakiba ha dit...

Aixó es un nen que sap el que vol i un pare que el cuida,felicitats