07 de juny 2016

diLLUMS d’arts al Forn (trobada juny)


El passat 6 de juny vam gaudir una nova trobada dels diLLUMS d’arts al Forn, gastronòmicament acomapanyades de les tapes del Forn de la Canonja de Tortosa.
La base d’aquesta activitat és ser un punt de trobada de gent diversa, i cada mes ens visita gent nova, d’arreu de les Terres de l’Ebre. Com que tothom ens mostra el que vol, cada mes la trobada és diferent. Aquesta vegada, la pintura ha estat protagonista, i vam poder gaudir i debatre obres d’Agustí Forner, Fernando Ferré, Sílvia Franzoni i Laia Valls, nova als diLLUMS i que ens arriba de La Galera.
Cisco Lahosa ens va portar una mostra dels treballs amb què l’alumnat de l’Institut J. Bau han participat al concurs de fotofilofia, que pretenen fer pensar a partir d’imatges. A més, Cisco, com a professor de filosofia, ha engegat la iniciativa de proposar-nos un article per a llegir-lo en camla a casa i comentar-lo el mes següent (el podreu trobar al facebook dels diLLUMS).
La poesia tambñe va tindre el seu espai, de la mà d’un altre nouvingut, i del seu activisme poèti: Sergio Quiñonero, a qui agraïm l’entusiasme i l’esforç de vindre des de la Pobla de Massaluca, i que ens va posar la mel al llavi d’una activitat molt interessant que prepara per a la tardor.
I finalment, jo vaig llegir un fragment del meu llibre No és la derrota, sinó el vent, i del llibre d’Agustí Clua, Tardets.

I no tenim ganes de descansar l’estiu; o sigui, que us esperem a vosaltres i les vostres propostes el 4 de juliol.
Més fotos en aquest enllaç.

Cap comentari: