05 d’abril 2017

Vicent Pellicer a Tens un racó dalt del món




Vicent Pellicer és el convidat aquesta setmana a Tens un racó dalt del món, de Canal 21. Enamorat del paisatge i la natura del Port i el delta des de sempre, ha publicat més d'una vintena de llibres, la majoria dels quals dedicats a la seva passió, tant de narrativa com de fotografia. En aquest programa comentarem els seus dos últims llibres que, en certa manera, es complementen: Diari de natura, on narra d'una forma molt poètica les seves vivències al Port, envoltat i endinsat en la natura, i el llibre de fotografia Terres de l'Ebre i Matarranya encisadores. Amb bon humor, el Vicent acceptarà el meu repte de jugar al mític concurs "Un, dos, tres"
A més, ens farem ressò de les novetats literàries: Antologia de Joan Fuster, a càrrec de Vicent Terol i Calabuig; Fins i tot els morts, de Benjamin Black; Negre estalzí, de Francesca Aliern
El programa es podrà veure en directe els dimecres 5 i 12 d'abril, les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube