05 de febrer 2020

Jesús Serrano a Tens un racó dalt del món


Jesús Serrano és el convidat aquesta setmana a Tens un racó dalt del món de Canal 21 Ebre.
Parlarem dels últims llibres i de les seves dues facetes com a escriptor.
Per una part, la seva vessant infantil, sempre amb voluntat d'apropar la història local als més petits de casa, aquets cop amb el llibre Bruixa!, il·lustrar per Jordi Alfonso.
D'altra banda, la seva vessant de narrativa per a adults, amb el llibre Perdedors, que guanyà el premi de novel·la breu de Verònica La cartonera, que té l'originalitat que està editat amb tapes de cartró reciclat i que cada exemplar és únic. 
També parlarem amb Gonzalo Luna, de la seva trajectòria vital que l'ha portat de Perú, a través de diversos països, fins a Barcelona fa 20 anys, i que ha acabat a Tortosa, empès per al seva voluntat d'aprendre català i les dificultats que tenia per fer-ho a la ciutat comtal, ja que va llegir que a les Terres de l'Ebre és on el percentatge de catalanoparlants és més alt. Ens explicarà les seves múltiples activitats com a voluntari, cantant, i ens recomanarà un dels seus llibres preferits, El petit príncep.
També recomanarem , com a novetat, la nova novel·la de Maria Carme Roca, A Bàrcino, i el llibre Contes per telèfon, en motiu del centenari de Gioann Rodari. 
I les seccions De pel·lícula, Cites literàries i Nanopoemes
El programa s’emet el 5 i 12 de febrer, a les 21 hores, i en diverses repeticions durant dos setmanes.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube