10 de maig 2020

Visita telemàtica a Col·legi Sagrada Família


Convidat pel professor Josep Messeguer, dijous passat vaig participar d'una sessió telemàtica amb alumnat de 1r de Batxillerat del Col·legi Sagrada Família de Tortosa, com es pot veure al seu instagram.
Vam parlar del meu llibre A mig camí de la incertesa, del concepte del nanoconte, i de temes relacionats amb el fet d'escriure, sempre amb la voluntat de mostrar la passió i emocions que pot transmetre la literatura, d'una forma propera i senzilla. Al final, quan s'esgotava el temps de què disposàvem, alguns van fer preguntes força interessants.
Transcric la notícia que ha difós el col·legi:
.
SESSIÓ TELEMÀTICA AMB L’ESCRIPTOR JESÚS MARIA TIBAU

Dijous 7 de maig. 9:00. En una jornada normal, ja faria una hora que hauríem iniciat les classes, però el confinament per la COVID-19 ens ha canviat el nostre dia a dia. Avui, aquest estat ha permès als alumnes de 1r de Batxillerat compartir una sessió telemàtica amb l’escriptor Jesús Maria Tibau. Una sessió convertida en una mena de plató de ràdio per realitzar-li una entrevista en directe sobre el seu ofici d’escriptor i sobre la seva última obra, A mig camí de la incertesa. Jesús ha parlat dels seus inicis i de la tasca diària d’escriure i publicar llibres. Així mateix, ha explicat el concepte dels nanocontes, el qual s’ha aprofitat per preparar una tasca per als alumnes, que hauran de pensar i escriure un nanoconte per a la propera sessió telemàtica de classe. Hem canviat un llibre de text escrit per unes persones, per la persona que ha escrit els llibres. Des d’aquestes línies cal donar les gràcies al Jesús i felicitar els alumnes per la seva participació.Cap comentari: