05 de febrer 2009

Felicitats petites(82)

Quan et regalen o et compres un electrodomèstic nou, especialment si és de caire lúdic, i després d'aquel moment tan bonic del desembalatge que et deixa el menjador ple de cartrons, plàstics i porexpan, arriba l'instant decisiu d'enfrontar-te amb el llibre d'instruccions i posar-lo en funcionament.
En aquests casos, sobretot els homes, volen lluir les seves habilitats naturals i pretenen dominar l'aparell prescindint del llibre d'instruccions. Després d'uns quants passos endavant, seguint la vella tàctica de la prova i l'error, aconseguim que la màquina ens obeixi. Quina felicitat petita, quina gran victòria moral!

7 comentaris:

bajoqueta ha dit...

És un moment que odio profundament jajaja. A Nadal, si bajoqueto no arriba a averiguar com funcionava la màquina de fer pa, jo continuaria fent-lo al forn.
Me posa molt molt nerviosa haver de començar a llegir instruccions i averigüar com funcionen los aparells :)

Mon ha dit...

Ains! Jo encara recordo una tarda molt dificil que per sort va acabar feliç i amb la taula d'escriptori construida... la felicitat va ser petita ja que minuts despres vaig caure en la realitat que no entrava per la porta de l'habitació...

Vaig caure al sofà com si el virus de la grip m'hagues agafat de sobte!!!

Per sort. La segona vegada vaig pensar que millor montar els mobles al lloc on farás us.

La vida es una ironia.

Pero guarda'm el secret, vaig dir que en tres minuts vaig montar la taula.

;)

miquel ha dit...

Seria -i sóc- absolutament contrari a fer servir un aparell sense consultar el manual d'instruccions, si no fos per les horribles imatges i les incomprensibles traduccions -sempre les traduccions!- que els acompanyen.
He de dir, però, que al final, després de lalrfgs moments de concentració,les críptiques traduccions solen proporcionar algun plaer afegit que mai no serà revelat al simple experimentador i que jo, evidentment, mai no li comunicaré si no és a través d'algun intercanvi de coneixement.

Unknown ha dit...

La major part de les instruccions que acompanyen als aparelles més diversos són del tot indigeribles. Però no hi ha més remei que empassar-se-les.

Assumpta ha dit...

Nooooo :-))
A casa meva la "manetes" que controla tots els electrodomèstics sóc jo ;-)) jejeje

Striper ha dit...

I si son de las que es resisteixen a funcionar , encara mes.

Gisela Romaní ha dit...

jo amb les dels electrodomèstics i les coses de tecnologia encara m'hi faig, però amb les que no puc és amb les de l'Ikea... Que si la porta Bletkha, amb el prestatge Stronthatsch... Al final acabo muntant-ho a la meva manera i si sobra alguna peça doncs, millor, que és millor que en sobri que no pas que en falti! Però si al deixar-hi una enciclopèdia catalana al damunt s'ensorra, el desmonto i el torno a muntar altre cop fixant-m'hi més bé...