15 d’octubre 2009

Pitet multifuncional



Els pitets sembla que hagin de tenir una missió molt definida en aquesta vida. Però el nostre fill ha decidit que es tracta d'una joguina perfecta per a experimentar textures. No seré jo qui el contradigui.

13 comentaris:

Unknown ha dit...

Te'n faràs creus dels usos que els nanos fan dels objectes. Un exemple clàssic: la joguina més cara serà deixada de banda per jugat gustosament amb l'envoltori...

Assumpta ha dit...

Jajajaja m'encanta aquest post!!! :-)))

I és clar que sí, xiquet!! ;-)

Carme Rosanas ha dit...

Ja es veu que comença bé... creatiu. Sempre m'ha encantat veure els usos imaginatius que fan els nens dels objectes,clar que n'hi ha que són més ortodoxes i d'altres més inventors. Jo n'he tingut un de cada.

òscar ha dit...

els menuts fan servir les coses més senzilles com a joguines i les joguines ... les joguines queden arraconades per qualsevol lloc.

mar ha dit...

els infants... sense coartar... tota una font de creativitat... hauríem d'aprendre tantes coses d'ells!

Ferran Porta ha dit...

Com a tiet amb prop de set anys de pràctiques, certifico que els nens sempre sorprenen per l'ús que fan dels seus regals. Com diu l'Eulàlia, gasta't calers en una joguina fabulosa... i rabia quan vegis que allò que els crida l'atenció és la bossa on els la portes!! :)

Josep M. Sansalvador ha dit...

L'Enric, el nostre fill (que enguany ja va a l'institut...) era especialista a experimentar textures amb les etiquetes de les peces de roba. Encara ara els dits se n'hi van, instintivament.

Roser Caño Valls ha dit...

Jo també sóc tieta! I és increïble la imaginació dels nanos davant dels objectes!

:-)

Striper ha dit...

Cal que vaigui descobrint el mon que l'envolta.

La Meva Perdició ha dit...

Algú sap, perquè als minyons lis fa tanta gracia menjar terra o sorra?

Núria Talavera ha dit...

sí, és fantàstic amb el que arriben a jugar. La meva filla es va entretenir molt aquest estiu amb les ampolles de plàstic que guardàvem per llençar...

pluja ha dit...

Jo de petita tenia una manteta amb tot de textures diferents per aprendre i jugar que m'agradava molt! El teu nen ho ha descobert ell solet amb un objecte ben quotidià!

Elfreelang ha dit...

Els nens en saben molt dels usos multifuncionals dels objectes!!