11 de maig 2008

El Barbes, fragment



Un fragment del conte "El Barbes", inclòs a El vertigen del trapezista, que si voleu podeu veure com el llegeixo sencer al Youtube:

"Al llarg dels anys ha patit pintades de tots tipus: anarquistes, pacifistes, fascistes, “tonto quien lo lea”, antiglobalització i obscenitats sexuals per a tots els gustos. Cada dos o tres mesos, la brigada encarregada de netejar pintades hi passava, sense esperar que ningú els avisés, perquè l’estàtua es trobava a la llista de tasques periòdiques. Al mateix temps, amb un raig d’aigua a pressió, li treien les cagades de colom que s’amuntegaven, sobretot, a les espatlles. Si no donava les gràcies no és per orgull, sinó perquè les estàtues de bronze no les fan aquestes coses."

3 comentaris:

Laura ha dit...

Y es que hay gente para todo. Unos se divierten leyendo un libro y otros haciendo pintadas en las estatuas.

Gracias por tu visita y comentario.
Te mandamos un saludo.

Mirielle ha dit...

gràcies per agregar-me a la llista d'enllaços, felicitats per aquest blog ple d'aportacions literàries interessantíssimes. Me'l emporto a la meva llista jo també de blogs pels que passejo sovint! petons :)

Striper ha dit...

Doncs em vaig tot prest al youtube. Pd si us plau explicam via mail com ho has fet aixo de grabar el video i pujar al youtube,