02 de juny 2008

5a Fira del Llibre Ebrenc

Els dies 7 i 8 de juny tindrà lloc la 5a Fira del Llibre Ebrenc a Móra d'Ebre, amb presentacions de llibres, conferències, espectacles i, sobretot, amb noves coneixences, punts de contacte i xerrades amb amics de la cultura.
Jo no me l'he perdut cap any, i en totes les edicions, excepte la segona, hi he estat convidat presentant llibres i signant. Aquest cop, atès que la comarca convidada és el Priorat, tindré l'honor de fer la lliçó inaugural el dissabte al vespre, i de presentar El vertigen del trapezista l'endemà.
No us ho perdeu. Més informació a la web de llibresebrencs , on veureu la llista de tots els escriptors i escriptores que participaran i podreu baixar-vos el programa aquí.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Arribaré dissabte per la tarda, ja que divendres tinc un sopar amb els de segon de batxillerat, i em quedaré a Viella fins les deu, onze del matí dormint la mona (ya no tienes edad añadías), sí, ja ho sé, però són tan macos els alumnes d'aquest any de segon.
M'he llegit Cor de llop i ara aniré a pel teu llibre, vull fer una presentació doble a Flix, amb l'ajut d'Andreu, Vega, Pere (batlle de Flix), Laura Mur, Carme (la dona de Pere) una lectora formidable i algunes persones més, espero montar una jornada literària prou digna.
Ens parlem dissabte tarda.
A. Guiu.