11 de juny 2008

60è joc literari: Benissanet i Artur Bladé

Arribar a una xifra rodona m'ha motivat a fer un joc una mica especial, i més tenint en compte que el cap de setmana passat va tenir lloc la 5a Fira del Llibre Ebrenc. Per tot això, el protagonista del joc literari d'aquest dimecres serà l'obra Benissanet, d'Artur Bladé i Desumvila.

He repartit set fragments numerats d'aquest llibre entre set blogs ebrencs (aquest inclòs), als quals els manquen algunes paraules. Haureu de visitar cada blog i descobrir entre les tres opcions quina és la correcta en cada cas (per exemple, 1a, 2b, 3c, 4a, 5b, 6c, 7a). Per tal de donar facilitats i motivar-vos, qui només encerti quatre fragments correctes obtindrà 1 punt, qui els encerti tots, 2 punts.

Aquest és el meu fragment:

1) El terme municipal de Benissanet és petit, potser el més petit de Catalunya en relació amb pobles de la mateixa categoria. Els pagesos diuen que és un ....

a) pessic a la terra.
b) pati del darrere.
c) mocador de butxaca.


Trobareu la resta dels fragments a:

La Marfanta
De Roquetes vinc... a Tortosa baixo
Emigdi Subirats
El basar de les espècies
L'imaginari
Serret blog

Cal enviar les respostes a jesusimaite@gmail.com juntament amb el vostre nom i població i així entrar en el sorteig dels premis mensuals: un Diccionari de la Llengua Catalana i convertir-se en personatge d'un conte del meu proper llibre.

Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

Perdoneu que en aquest post no permeti els comentaris; és per evitar que algú posi la solució.