19 de juny 2008

Faules mamíferes al Club de Lectura


Ahir vam acomiadar la temporada del Club de Lectura de Tortosa amb el comentari de Faules mamíferes, en companyia del seu autor, Josep Igual.
La Biblioteca Marcel·lí Domingo va acollir novament la tertúlia d'aquest grup de gent que ens agrada llegir, que es va consolidant a poc a poc, amb membres que s'afegeixen a la colla atrets pel plaer d'una conversa tranquil·la sobre els llibres i la vida, que vénen a ser la mateixa cosa.
Josep Igual ens va explicar el sentit d'algun dels seus contes, que ens parlen, amb grans dosis d'humor i d'ironia, de la fatalitat i de la condició humana.
Després, fins i tot vam celebrar la trobada sopant junts i continuant parlant sobre llibres, i moltes altres coses que resten en secret de sumari.
Cal agrair la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, que subvenciona la presència d'autors als Clubs de Lectura i altres actes d'aquest tipus, a través del programa Al vostre gust. També agraeixo la col·laboració de l'Hotel Berenguer que va allotjar l'autor a Tortosa de forma gratuïta.
Ara descansarem durant l'estiu, i reprendrem l'activitat al mes de setembre, dedicat a la figura de Gerard Vergés, amb una reunió habitual a la biblioteca el dia 22 de setembre, i amb un acte especial que tindrà lloc el 26 de setembre al Teatre Auditori Felip Pedrell, on diversos autors/es llegirem fragments de la seva obra i a continuació es podrà gaudir de l'excel·lent espectacle Cançons de mandràgora, de Robert Faltus, que va musicar poemes de Gerard Vergés.

1 comentari:

Striper ha dit...

Doncs molt bé lo dell Hotel.