11 de juliol 2008

1a Jornada literària de Cornudella de Montsant


Demà, 12 de juliol tindrà lloc la 1a Jornada literària de Cornudella de Montsant. Aquí podeu veure la programació.
Fa temps que volia organitzar alguna mena d'acte literari al meu poble i ara estic il·lusionat davant d'aquest nou projecte que es farà realitat gràcies a l'Ajuntament, que s'hi ha abocat amb entusiasme des del primer moment.
La idea inicial era presentar el meu poble, que tantes vegades apareix al meus relats, als companys/es del món de la literatura que he anat coneixent durant aquests darrers anys. L'èxit qaue va tenir la breu actuació de Jesús Fusté durant la presentació del meu darrer llibre va accelerar i va acabar de donar forma a aquest acte.
El fet que precedim el nom de la Jornada literària amb un cardinal és una bona mostra de la intenció que tingui continuïtat els propers anys.
Els autors/es que estaran presents a la Jornada vindran del Priorat, Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona, i ja us avanço que està garantida la presència de contes, poesies, fragments de novel·les, música i... ball.

6 comentaris:

emigdi ha dit...

Allí hi serem i amb moltes ganes

Anònim ha dit...

Ja falta poc! I gràcies per convidar-me.

Striper ha dit...

Vinga nano que sigui un exit..

Anònim ha dit...

QUINA IMATGE TAN CURIOSA! M'AGRADA.

Anònim ha dit...

espero que tot vage molt bé!!!

per cert, hem tirat endavant el concurs de relats breus de ciència ficció de què vam parlar fa dies a Hespèria, i la gent hi pot participar per correu electrònic tal i com tu ens vas apuntar!!!

:D

Anònim ha dit...

A pesat de que em queda un poc lluny et desitge tota la sort del món i que tot ixca amb molt d'èxit!