10 de juliol 2008

Felicitats petites (52): el teu coixí

A tots ens agrada anar de viatge, conèixer nous paisatges i cultures allunyats de les nostres rutinesi maldecaps habituals. Però en aquest anar pel món ens trobem amb un moment delicat quan arriba la nit: dormirem bé al llit que ens toqui?
El nostre cos és molt sensible a aquests petits canvis, i li costa acostumar-se als diversos graus de duresa d'un matalàs o al gruix d'un coixí. Ens ha costat anys d'experiència trobar el coixí perfecte per a nosaltres, el que s'amotlli millor a les nostres inquietuds nocturnes i, per això, quan tornem a casa, una de les Felicitats petites és recuperar el nostre coixí.
.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

En el meu cas hi afegeixo el matalàs. És una felicitat menys petita, però igual d'important!

Laura Dalmau ha dit...

felicitat petites
Sí, en això tens raó. La primera nit que dorms en el teu llit, després d’estar fora, entre llençols coneguts i un coixí rebregat, et sents com a casa. Mai millor dit!

Anònim ha dit...

I com més grans ens fem, més gran és la felicitat de retrobar el teu llit.

Roser Caño Valls ha dit...

Hola. Tens raó, com el llit de casa no hi ha res. Gràcies per recordar-nos quines són les felicitats petites. Salutacions cordials.

bajoqueta ha dit...

Lo coixí i el llit, és un gran plaer quan tornes a retrobar-los.

Striper ha dit...

Si que tens rao el nostre coixi es un plaer..

Anònim ha dit...

Cuantas razón tienes,es que la cama de uno se extraña y mucho,yo tengo mi huequito en el costado y allí me acurruco ,ese es mi modo de descansar,y cuando viajamos,no puedo dormir .Al regresar lo primero que hago es recostarme muy feliz en mi cama,que tengas buenas noches.

Anònim ha dit...

I que costa trobar la posició a un matalàs i coixí nous? i amb la nova moda de que diuen que el matalàs s'ha de tombar cada dos per tres encara més.

Sifasol ha dit...

Jo faig una mica de trampa. El meu coixí és molt menudet, així que... viatja amb mi!