26 de juliol 2008

XIII Festa del Renaixement

El mercat d'època és una de les tradicionals i més visitades activitats de la festa del Renaixement. Enguany ha canviat d'ubicació i s'ha instal.lat a la plaça de l'Absis i al passeig de Ronda que circula als peus de les muralles. Tothom amb qui he parlat comentava que el nou emplaçament els ha agradat i sorprès molt. A més ha servit per tal que molts tortosins i tortosines coneguin aquest passeig, contruït ja fa molts anys, però que encara no coneixien.

L'abast físic de la Festa s'ha eixamplat també a les Avançades de Sant Joan (galeria de fotos), un espai restaurat fa uns quants anys, amb quilòmetres de muralles, que la majoria d'habitants de Tortosa tampoc coneixia.
No deixa de sorprendre'm aquest desconeixement bastant generalitzat d'uns espais de gran bellesa, a poca distància del centre de la ciutat.
Podeu veure fotos de la Festa a la meva galeria d'imatges.

3 comentaris:

Striper ha dit...

bonica e interesant festa m'enrecorda la fira de l'aixada de Manresa.

Brian ha dit...

Quan vivia en aquella zona, vaig fer un fart de passejar per les Avançades, i la Ronda, i es veritat, no hi havia mai ningu .. seguint en el tema del poc aprofitament que s'ha fet a Tortosa del seu patrimoni.

A mi m'ha agradat passejar pel mercat d'epoca en este lloc, pero parlant en alguns venedors he sentit queixes de que no hi passa tanta gent (i suposo que volen dir que venen menys) perque s'ha de pujar bastant per arribar-hi. No ho se, ja ens dira`n una evaluacio final suposo.

Cèlia ha dit...

Felicitats als tortosins per aquesta festa, aviat tindrem a Valls la firagost! Cal aprofitar bé les paradetes que tenen bon menjar, terrissa... i unes arrecadetes i braçalets que et venen ganes comprar-ho tot!