08 d’agost 2008

El riu que parla


El proper 10 d'agost, a la Llibreria Serret de Vall-de-roures, i dins dels actes de la 3a Trobada d'autors ebrencs a la Matarranya, es presentarà un nou recull d'Aeditors, El riu que parla, on col·laborem una trentena d'autors/es: Albert Guiu, Andreu Subirats, David Ruz, Emigdi Subirats, Estela Ferré, Francesca Aliern, Glòria Fandos, Ignadi Revés, J.J. Buera, J.J. Rovira, Jesús M. Tibau, Joan Pinyol, Jordi Andreu, Jordi Pijoan, Josep Gironès, Josep Igual, Judith Ortiz, Laura Mur, Lluís Rajadell, Maria-Josep Margalef, Neus Pallarès, Rafel Duran, Ramon Àngel García, Regina Bladé, Silvestre Hernández, Sílvia Favà, Susana Antolí, Teresa Bertran, Valer Gisbert i Vicent Sanz.

Aquest ja és el tercer recull de diversos autors d'Aeditors, després de L'altre Nadal i Estius a l'Ebre, que està fent una generosa tasca d'edició d'autors ebrencs en pocs anys.
Per part meva, a més del conte Reconquesta, on explico un especial viatge de la protagonista des dels Ports de Tortosa-Beseit fins al Montsant, tinc el plaer d'haver contribuït amb al imatge de la portada.
En el meu compte particular, aquest és el tercer recull col·lectiu d'enguany, després de Que no torni i altres contes, i La catosfera literària.

8 comentaris:

Striper ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Striper ha dit...

Bona trobada el lloc precios.

Raulnama ha dit...

Llàstima que no vaig enviar el text a temps. Hagués estat una experiència interessant.

zel ha dit...

Per enèssima vegada, la meva enhorabona, ets trempat de mena, noi...

Deric ha dit...

què interessant! m'encanta el títol

fada ha dit...

Enhorabona! Miraré de donar-hi un cop d'ull així que pugui. De temàtica tortosina només n'he llegit qüestions d'història local de la mà de Joan Hilari Muñoz i Sebastià, un bon amic apassionat de la terra, de l'art i de la història i que sap transmetre aquesta passió.

Cèlia ha dit...

La tasca enèrgica i entusiasta de l'Octavi Serret i tota la col·laboració que heu fet els escriptors pel català a la franja i, en aquest cas, els autors ebrencs, és fantàstica! A més, l'entorn que us acull és un entorn bell i màgic.
El juliol vinent, quan visiti la llibreria Serret, com faig un dia de juliol qualsevol des de fa vint-i-cinc anys seguits, el compraré. Ja t'avisaré perquè me'l dediquis...

Zazpi ha dit...

Smile!

Primer de tot
felicitats per la nova publicacio, relament la portada transmet moltissim...dona per endinsar-te enllà.

i segon gracies per pasar-te pel meu racó.


Nikus* i a continuar somriguent