13 d’agost 2008

69è joc literari


Avui toca el típic joc literari mensual de tipus literari. No us vull fer treballar gaire, i el repte d'avui consistirà en arribar a la mínima expressió.

Amb el joc d'avui vull donar el meu suport i col·laboració a la iniciativa del blog Hespéria de crear un concurs de micrcocontes de ciència ficció amb un màxim de 140 caràcters (espais inclosos), però complicant-ho una mica més per tal que tingui relació amb el premi d'aquest mes. Per a participar al 69è joc literari us demano que m'envieu un text de les mateixes característiques i temàtica, però amb una dificultat afegida: el tex haurà d'incloure tres paraules (noms, verbs o adjectius) que es trobin en algun títol de Manuel de Pedrolo (haureu de dir quins).
Aquest cop teniu l'avantatge que a més de participar als meus jocs, també participareu automàticament al concurs de l'Hespéria.

Com sempre espero les vostres proposes a jesusimaite@gmail.com.

El termini per a participar a qualsevol dels jocs del mes d'agost serà el 2 de setembre.

Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

4 comentaris:

Striper ha dit...

Apali farem anar el cap.

Jordi Gonzalez ha dit...

Que dificil.... Precissament fa uns dies vaig llegir un article sobre el declivi dels relats de ciencia ficció.

Cèlia ha dit...

Abans d'anar a dormir, de sobte, em va sorgir un relat per Hespéria, l'explico a casa però no l'escric... porto una setmana intentant recordar i només recordo que acabava amb "guerra nuclear" i que tothom em va dir: "que bèstia!", però quina poca memòria tinc! Ja no tenia ganes de pensar més i, ara tu, ho compliques! Com t'agrada posar reptes! Que estem a l'agost!
Ets genial fent-nos cavil·lar...

Raulnama ha dit...

Semla interessant, trobo que hi participaré.