20 d’agost 2008

70è joc literari

Ja sé que molt/es esteu de festa major o de vacances, però com que suposo que a l'agost també teniu ganes de jugar, aquí teniu un nou joc literari amb el qual podreu obtenir números per al sorteig dels premis d'aquest mes.

Per a participar al 70è joc literari haureu de visitar quatre blogs col·laboradors.

Des res, massa
Som los que som
La meva illa roja
Serret blog

Allí trobareu informació important per a poder resoldre el joc, concretament quatre noms d'escriptors anglesos, però no us trenqueu el cap, cap d'ells és l'autor del llibre que busquem.
Primera pista: ja sabeu que a mi m'agrada jugar amb les paraules, però en aquest joc no hi ha cap anagrama, sinó un acrònim.

Segona pista: l'autor del llibre us vigila des de la imatge d'aquest post i somriu, potser perquè pensa alguna de les desventures del personatge protagonista.
Com sempre, heu d'enviar el títol del llibre i el nom de l'autor a jesusimaite@gmail.com, juntament amb el vostre nom i població.
El termini per a participar a qualsevol dels jocs del mes d'agost serà el 2 de setembre.
Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Vaig de visita aquets blocs a veure que esbrino.

Joana ha dit...

Jo també m'hi passo!
salutacions!

rebaixes ha dit...

Tibau, Cornudella, Priorat...
Gràcies per entrar a la meva barraca, i deixar-hi vostre misatge.Jo voldria que fos la cova santa, o s. j. del codolar, o el barranc dels pèlics o els barrots o l'escletxe per espiar vostres caminades per les pes ( prosa,poesia...)
o la martorella. I les muntanyes no es troben? Heu anat al riu gran
no per veure cabres salvatges...
Us hi envio amb seva corrent la meva barqueta de paper, si no erriba es que els tamarits l'han arreplegat a la vora i sospira... per què m'has abandonat./ Celebro contactar amb vos als meus 77 anys. És un verdader plaer. Anton -21-8-08