23 d’agost 2008

I més propostes al 69è joc literari

El 13 d'agost,al 69è joc literari, us vaig proposar la creació de microcontes de menys de 140 caràcters, per tal de col·laborar amb la iniciativa del blog Hespéria , però amb alguna dificultat afegida. La setmana passada vaig mostrar les primeres propostes, però n'han arribar més. Animeu-vos!


"Quan els alienígenes estaven a nou pams de la Terra van fugir espantats en veure els actes de violència perpetrats pels terrícoles contra la seva pròpia ombra"
"L'Oriol frissava per marxar. Faria un llarg camí de 200 anys, per arribar jove, a un món nou. Un trajecte que per ell serien breus instants."
"Una nit les finestres s'obren, una mà apunta contra l'horitzó i de la pedra que en surt ferotge el món deixa la violència per a les bèsties."
"La troballa de un Mecanoscrit dels temps de Eva i Adam confirma que va haver joc brut per part de Eva, es va posar la poma al entrecuix."
"Quan l’extraterrestre vencedor arribà al nostre món i olorà l’ambient decidí ràpidament que només el prendria com a domicili provisional."

3 comentaris:

Striper ha dit...

T'acabo d'enviar la meva per mail.

Txarli ha dit...

Vaig passar una molt bona estona trencant-me el cap per cuadrar el relat amb els títols de Manuel de Pedrolo. Molt divertit aquest joc!

Cèlia ha dit...

Intentaré fer alguna cosa però... ja estic preparant el nou curs i tinc el cap i el temps ocupat!