25 de febrer 2009

Margarida Aritzeta al Club de Lectura de Tortosa

El passat 23 de febrer, vam poder gaudir de la presència i de les paraules de Margarida Aritzeta al Club de Lectura de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, per tal de comentar El verí, una novel·la aparentment de misteri, amb dos morts i mig a les primeres pàgines, amb descobriment de l'assassí al final, però que realment ens parla dels desitjos, dels somnis com a motor de les nostres vides. Es nota que Margarida Aritzeta té pràctica fent classes de literatura. Vaig poder gaudir-les fa més de vint anys, i el passat dilluns vaig comprovar que manté intacte el seu do per transmetre la passió per l'escriptura.
La propera trobada del Club serà el 31 de març, per comentar el recull de relats Històries de la mà esquerra, de Jesús Moncada.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Sens dubte una participant de luxe.

Margarida Aritzeta ha dit...

Va ser un plaer

Guspira ha dit...

Jo vaig tenir la sort de ser alumna seva a la universitat, i la veritat és que en tinc molt bon record. És una dona amb molta energia, capacitat i emprenedora, a més de molt riallera. Ara em ve a la memòria que a vegades duia uns texans amb la senyera... :) Em feia molta gràcia...
És tota una sort poder comptar amb una escriptora com ella, perquè a més de ser bona professional té una gran vàlua com a persona. Molta vida al club de lectura!!!