10 de gener 2011

Club de lectura virtual de Cossetània


Cossetània Edicions ha obert un club de lectura al qual ja es pot accedir a través d’una nova pàgina web. A partir de la inscripció al club, l’editorial ofereix la possibilitat d’aconseguir les seves obres i compartir-ne l’opinió, amb l’objectiu d’incentivar la formació d’una comunitat de lectors.
Per inscriure’s-hi, s’ha d’omplir el formulari que es troba a la pàgina del club de lectura. L’editorial repartirà de 10 a 15 exemplars de cada novetat que aparegui al club entre els membres que hagin seleccionat les obres d’aquella temàtica. Els que la rebin, tindran un mes per enviar una ressenya, de com a mínim quinze línies, i la valoració numèrica. Els articles apareixeran a la pàgina del club, on els diversos participants hi tindran accés per poder-los comentar i obrir debats sobre les diverses lectures. Els autors també hi podran accedir per parlar sobre les seves obres i respondre les preguntes dels lectors.
Un cop al mes, Cossetània sortejarà entre els membres del club un val de 50 euros per gastar en els llibres que escullin de l’editorial.