28 de gener 2011

Marató dels Los col·loquis de Despuig

Presentació
L'any 2010 es van complir cinc-cents anys del naixement de Cristòfol Despuig. Per commemorar aquesta efemèride, el CEL fa una crida a tothom a participar en l'edició col·laborativa del llibre Los col·loquis de la insigne ciutat de Tortosa de Despuig en el portal Viquitexts.
Proposta
La proposta del CEL és completar la primera edició del llibre Los col·loquis de la insigne ciutat de Tortosa disponible al portal Viquitexts, amb l'ajut desinteressat de voluntaris.
Cada col·laborador/a només cal que revise una de les pàgines del llibre.
Només s’ha de comprovar que el text transcrit, obtingut amb un programa de reconeixement de text (OCR), siga totalment fidel a l’original i s’han de corregir els pocs errors que hi ha.
Fan també una crida especial als blocaires perquè publiquen als seus blocs la pàgina que hagen editat. Al bloc Marató de Los col·loquis de Despuig afegiran els enllaços dels blocs que hi participen.
Calendari
La convocatòria comença a principis de gener de 2011. S'hi poden fer aportacions fins a finals de febrer. A principis d'abril es presentarà l'edició digital completa i revisada.
Més informació:
Marató de Los col·loquis de Despuig: http://locel.wordpress.com/